DESPRE NOI

DESPRE NOI - TERRA HOUSE BRAGADIRU

TERRA HOUSE este echipa care creeaza „acasa”-ul tau. Acel  Acasa din care pleci ca sa descoperi lumea si sa te descoperi pe tine, dar sa te intorci ca sa te regasesti.

Este locul in care te intorci la finele fiecarei zilei ca sa te relaxezi, sa te bucuri de compania celor dragi și sa te incarci cu energie.

O casa nu este doar o cladire, ci gazduieste viata in ea, viata ta, unde sufletul tau poate sa respire. O casa nu este doar un loc construit din caramizi, piatra sau lemn. O casa este o manifestare exterioara a lumii noastre interioare si protejeaza energia vietii tale, cu experientele vietii tale. O casa trebuie sa ii ureze bun venit sufletului tau si sa il faca sa se simta ca acasa.

Proiectul de case din str. Lacramioarelor nr. 5, este situat intr-o zona curata, lipsita de aglomeratia si zgomotul orasului (160 m distanta de parcul Bragadiru, unde poti iesi cu rolele, te poti plimba cu bicicleta sau face jogging chiar pe aleile special amenajate), este zona ta de verdeata unde se pot juca atat copiii cat si voi (cei mici se pot juca in siguranta in locurile de joaca special amenajate si supravegheate video), unde va puteti bucura impreuna cu familia de casa demult dorita, in conditii de siguranta si curatenie.

Acest proiect este format din case individuale P+Pod, toate echipate cu sisteme calitativ certificate, avand ca scop asigurarea confortului maxim si eficienta energetica.

Casele sunt spatioase cu o suprafata de 76mp parter + pod 40mp, cu posibilitate de mansardare.

Avem construite peste 50 de case, iar satisfactia ta prin calitate este principala noastra grija, pentru ca noi nu construim doar case, cream linistea ta.

Pentru ca ne respectam clientii, punem la dispozitie absolut orice detaliu care atesta calitatea superioara a lucrarilor.

VIZIUNEA

Viziunea noastra o reprezinta multumirea oamenilor si validarea increderii lor; in niciun caz sa fim firma cu cele mai multe locuinte vandute.

Sa ne respectam garantiile si sa indeplinim promisiunile, sa fim transparenti si prezenti,  avandu-te ca prioritate pe tine.

OBIECTIV

Scopul nostru este de a face dintr-o casa, ACASA.

Tindem sa fim recunoscuti prin calitatea produselor si serviciilor noastre. Ne imbunatatim continuu tehnicile de dezvoltare imobiliara si portofoliu.

Cu ceva timp in urma, am luat o decizie, am inteles ca este corect si transparent sa motivam pretul de la inceput, decat sa ne cerem scuze ulterior pentru produsele si serviciile de slaba calitate. Suntem siguri ca si tu vei fi multumit de aceasta decizie.

Pretul reflecta raportul calitatii. Un pret sub media pietei ar trebui sa te ingrijoreze. Suntem constienti ca un pret mai mic inseamna , probabil, ca in constructie s-au folosit materiale si finisaje de o calitate indoielnica, astfel ca este necesar sa analizezi si sa te gandesti ca investesti pentru o viata.

Camere supraveghere Targu Jiu convectoare electrice consultatie oftalomologie sector 3 Senzor miscare fibaro caviar prices in Dubai Pret Vidanjare Iasi firme luminoase Constanta videobooth Iasi imobiliare Iasi culori Beton amprentat beton amprentat Constanta Béton imprimé Île-de-France preturi beton amprentat inchirieri excavatoare Bucuresti Incalzire electrica in pardoseala caviar abu dhabi Epilare sector 5 beton amprentat Baia Mare | Nulled WordPress Plugins realizare site web preturi realizare site web realizare site web beton amprentat beton amprentat ilfov traduceri autorizate Iasi
expert contabil iasi