MATERIALE SI FINISAJE

TAVANE EXTENSIBILE

Tavanele extensibile sunt o solutie moderna si spectaculoasa in amenajarile interioare, fiind sigure si neinflamabile.

Acest sistem permite o renovare rapida, la costuri reduse si elimina perfect orice defect posibil al tavanului.

Un alt beneficiu al acestor tavane extensibile este si faptul ca se curata foarte usor, fara a mai trebui scos mobilierul si tine departe mucegaiul, ciupercile daunatoare sanatatii, fiind o bariera excelenta impotriva umezelii.

GEAMURI

Casa ta este echipata cu tamplarie de culoare maro VEKA, incadrata la clasa A, conform SREN 12608.

Profilul folosit este compus din 5 camere interioare de izolare si este echipat cu sticla low-e, cu feronerie ROTO antiefractie.

INSTALATII SANITARE

La instalatia ta de scurgere, alimentare si de incalzire se folosesc produse Valrom (cel mai mare producator al sistemelor de tevi din plastic), fiind montate de firma autorizata ce ofera o garantie de 2 ani a lucrarii de montaj.

CONSTRUCTIE

Zidaria este SOCERAM din caramida portanta, incadrata la clasa 1 , avand specificatiile tehnice SREN 711/1:2011, dupa cum reiese din declaratia de performanta.

Cheresteaua folosita la planseul si astereala casei este de tip molid.

ACOPERIS

Casa ta este acoperita cu tigla metalica BILKA, de culoare negru mat 9005, cu o grosime de 0.5 mm. Garantia producatorului este de 30 ani si 5 ani pentru lucrarea de montaj.

MATERIALE DE CONSTRUCTII

Betonul folosit la constructia casei tale se incadreaza la clasa de rezistenta B250 (C16/2a) si vine insotit de Aviz si Declaratie de conformitate. Otelul beton utilizat la armarea constructiei vine insotit de declaratia de conformitate din care reiese rezistenta la tractiune, rezistenta la curgere si alungirea la rupere.

INSTALATII ELECTRICE

Instalatia electrica este realizata din conductor de cupru masiv cu o grosime de fy 2.5 mm si 1.5 mm, certificat ROMCAB. Conductorul este protejat de copex ignifug , produs de GEWISS, cu rezistenta la strivire de 750N.

videobooth Iasi imobiliare Iasi Telefon Reclamatii Emag | Telefon Reclamatii ING Bank | Telefon Reclamatii BRD | Telefon Reclamatii Hidroelectrica | Telefon Contact | reparatii frigidere Bucuresti inchirieri excavatoare Bucuresti realizare site web preturi realizare site web realizare site web beton amprentat beton amprentat ilfov traduceri autorizate Iasi
expert contabil iasi